Şaziye Tekışık Anaokulu

Vizyon: Nitelikli eğitimle iyi bir gelecek vaat eden, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, çevremizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine katkı sağlayan, kaliteli eğitim veren, yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar: 08.12.2010 tarihinde Sayın Milli Eğitim Bakanımızın da katıldığı, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu törenle Beyaz Bayrağımızı almaya hak kazandık. 27.08.2013 tarihinde BEYAZ BAYRAK sertifikası yenilendi. 15.12.2011 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından BESLENME DOSTU OKUL sertifikası almaya hak kazandık.19.11.2015 yılında sertifika yenilenmiştir. AB Comeneius Projemiz 2011-2013 yılları arasında okulumuzda uygulanmış ve toplam 6 ülkeye (Macaristan, Bulgaristan, Romanya, Litvanya, Letonya ve Polonya)ziyaretlerde bulunularak 19 hareketlilik yapılmıştır. TKY çalışmaları çerçevesinde 2010 yılından bu yana her yıl Kurum Raporu yazılarak ödül sürecine başvurulmuştur.2013 yılı için Ekip Raporu yazılarak başvuru yapılmıştır.

Saatler: SABAH GRUPLARI 08.00-13.00 ÖĞLEN GRUPLARI 13.00-18.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BESLENME DOSTU OKUL MENDİLİM GELSE DİLE EĞLENEREK HAREKET EDELİM, SAĞLIKLI BESLENELİM BEN OLSAYDIM 1 KİTAP 1 ETKİNLİK DOĞA DOSTU ÇOCUKLAR GÜLÜMSESİN AĞAÇLAR MİNİK TEMA EKO OKUL BAŞKENT ÖĞRETMEN ATÖLYELERİ

WEB - https://stekisik.meb.k12.tr

Adres - OĞUZLAR MAH.BARIŞ MANÇO CAD.AVUKAT ÖZDEMİR ÖZOK SK.NO 7 BALGAT/ANKARA