''Ben Sen Olsaydım'' e Twinning Projemiz

''Ben Sen Olsaydım'' e Twinning Projemiz

15.10.2019 686

Ankara Çankaya Balgat Şaziye Tekışık Anaokulu Arılar sabah grubu öğrencileri, öğretmenleri Serap Akınç Yazıcı rehberliğinde  e twinning projesi olan ''Ben Sen Olsaydım'' projesi çalışmalarına başladılar.

Şaziye Tekışık Anaokulu Arılar sabah grubu öğrencileri ile proje koordinatörü  sınıf öğretmeni Serap Akınç Yazıcı rehberliğinde ''Ben Sen Olsaydım'' isimli e twinning projesinde yerini aldılar. Bu proje ile mutlu bir çocukluğun mutlu bir yetişkinliğin öncüsü olması sebebi ile mutluluğun sınırlarını nasıl çizdiğimiz, çocuklarımıza "kendi mutluluğunun diğerinin mutluluğundan üstün olmadığını ya da bir başkasının mutsuzluğuna rağmen mutlu olmanın gerçekten mutluluk olup olmadığını düşünmeliyiz biraz...

Okulöncesi donem EMPATI olarak adlandırdığımız ve diğerinin duygu ve düşünceleri ile özdeşim kurma ya da hayali olarak kendi yasıyormuşçasına deneyimleme becerisinin gelişimi için oldukça önemli bir donemdir.Bu yas çocuklarının empati becerilerinin desteklenmesi gelecekte mutluluğu bireyselleştirmeyen ve diğerinin yasam hakki ve mutluluğuna, iyiliğine en az kendininki kadar değer veren saygı duyan mutlu yetiksinler olmalarını hedefliyoruz. Öğrenci ve proje ortaklarımıza başarılar diliyoruz.