Doğa Dostu Çocuklar Gülümsesin Ağaçlar  e twinning Projesi

Doğa Dostu Çocuklar Gülümsesin Ağaçlar e twinning Projesi

15.10.2019 427

Ankara Çankaya Balgat Şaziye Tekışık Anaokulu Arılar sabah grubu öğrencileri, öğretmenleri Serap Akınç Yazıcı rehberliğinde bir e twinning projesi olan ''Doğa Dostu Çocuklar Gülümsesin Ağaçlar'' projesi çalışmalarına başladılar.

Şaziye Tekışık Anaokulu Arılar sabah grubu öğrencileri ile proje koordinatörü sınıf öğretmeni Serap Akınç Yazıcı rehberliğinde Doğa Dostu Çocuklar Gülümsesin Ağaçlar isimli e twinning projesinde yer aldılar. Dünyamızın ekolojik dengesinin bozulmaya başladığı çağımızda küçük yaşta çevre bilinci oluşturarak; araştırma, inceleme ve gözlem yeteneğine sahip, doğayı seven, koruyan, canlıların yaşamaları için gerekli duyarlılığı gösteren ve haklarını koruyan, ağaçların önemini kavrayan ve ağaçların büyüme aşamalarını yaparak yaşayarak öğrenen, nesli tükenen hayvanları araştırarak neden nesillerinin tükendiğini öğrenen, ormanların dünya üzerindeki faydalarını bilen ve ormanları koruyan, orman yangınlarının nedenlerini öğrenen ve çevresini de bu konularda bilinçlendiren bireyler olmalarını hedefliyoruz. Öğrenci ve proje ortaklarımıza başarılar diliyoruz.

15-10-201915-10-201915-10-201915-10-2019